0749.450.128 | 0729.411.488  zilnic 08:00-21:00

Bun venit la Farmacia Canadiana!

Promotii

10 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice 

 • Cordyceps CSM 2000 Forte 90 capsule Provita Nutrition

  Promotii

  Supranumita in Medicina Orientala "Leacul bun pentru toate", ciuperca Cordyceps actioneaza in organism la nivele multiple, de la actiuni benefice pentru functia hepatica si sistemul nervos pana la efecte energizante, imunostimulatoare, imbunatatirea capacitatii de utilizare a oxigenului in celule precum si imbunatatirea circulatiei sanguine.

  Detalii produs

  Preţ normal: 106,00 RON

  Special Price 99,64 RON

 • EDTA Calcium Disodium

  Promotii

  Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si duce la intarirea si fragilizarea peretilor arteriali).

  Detalii produs

  Preţ normal: 107,00 RON

  Special Price 101,65 RON

 • Formula FLOW cu Aminoacizi 330 capsule vegetale

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Formula Flow inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel, prof. Linus Pauling.  Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala. Cu Formula Flow se poate evita operatia de bypass sau montare de stent, eliminand astfel colesterolul depus pe artere si imbunatateste considerabil fluxul sanguin.

  Detalii produs

  Preţ normal: 317,00 RON

  Special Price 300,20 RON

 • Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

  Promotii
  2 recenzie(i)

  Liver Hepato Protect contine dozajul terapeutic maxim posibil extras din 5000 mg de pulbere de Armurariu (Sylibum marianum). Cynara scolymnus este unul dintre cei mai eficienti detoxificatori si regeneratori atat ai celulei hepatice, cat si ai vezicii biliare.

  Detalii produs

  Preţ normal: 91,00 RON

  Special Price 86,45 RON

 • Prostate Perform Forte 60 capsule

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Prostate Perform Forte contine un blend Ortomolecular unic de: Fitosteroli (Seroli + Sterolini) (incluzand Stigmasterol si Campasterol), extracte din plante si Amino-acizi esentiali + Zinc si Seleniu demonstrati prin teste clinice ca stimulatori ai functiilor prostatice si care, totodata, reduc pana la normal inflamatiile acesteia.

  Detalii produs

  Preţ normal: 136,00 RON

  Special Price 130,00 RON

 • Reishi Bio-Active Provita Nutrition 180 capsule

  Promotii

  Denumita si Ciuperca Minune, Ganoderma a devenit un remediu alternativ, capacitatea ei de a preintampina si de a combate cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la recomandarea ei in scopuri terapeutice. 

  Detalii produs

  Preţ normal: 165,00 RON

  Special Price 156,75 RON

 • Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule

  Promotii
  4 recenzie(i)

  Serra Plus contine o formula unica ce combina o doza forte de serapeptaza 120.000 UI cu anti-inflamatoarele bromelaina (2400 DGU), curcumin, papaina si bowellia (65% acid boswellic- un puternic antiinflamator), precum si cu un complex total de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a serapeptazei la nivelul sistemului digestiv.

  Detalii produs

  Preţ normal: 89,00 RON

  Special Price 81,00 RON

 • Stemulin Provita Nutrition 90 capsule

  Promotii

  STEMULIN - Celulele stem sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care, fie se gasesc, fie spre care sunt directionate sau implantate. Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

  Detalii produs

  Preţ normal: 205,00 RON

  Special Price 194,75 RON

 • Ulei de Oregano Salbatic Forte 80% Carvacrol Provita Nutrition 15 ml

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Substanta denumita Carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic este considerata ca fiind una dintre cele mai puternice anti-virale, anti-bacteriene si anti-fungale substante obtinute pe cale naturala. Se administreaza contra virusilor, baceriilor si parazitilor de orice fel, incluzand Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este, de asemenea, util in infectii urinare si prostatita.

  Detalii produs

  Preţ normal: 74,00 RON

  Special Price 69,56 RON

 • Zeolit Detoxy Max Provita Nutrition 850 mg 60 capsule

  Promotii

  Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism, ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces, care produc aciditate si in acest fel poate ajuta multe afectiuni, de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

  Detalii produs

  Preţ normal: 79,00 RON

  Special Price 63,20 RON

10 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice