Comenzi telefonice 0749.450.128 | 0729.411.488  zilnic 08:00-20:00

Bun venit la Farmacia Canadiana!

Promotii

Produse de la 1 până la 10 din 11 total

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Acidofilus Bio-Activ cu Pectina, FOS si Inulin 100 capsule

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Acidofilus distruge bacteriile ostile, incluzind pe cele care intervin nedorite in procesul digestiv. Pentru o mai mare eficienta, Acidofilus trebuie asociat cu alte tulpini probiotice pentru a replica complexitatea florei intestinale.

  Detalii produs

  Preţ normal: 87,00 RON

  Special Price 81,78 RON

 • EDTA Calcium Disodium

  Promotii

  Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si duce la intarirea si fragilizarea peretilor arteriali).

  Detalii produs

  Preţ normal: 107,00 RON

  Special Price 101,65 RON

 • Formula Candida 90 capsule

  Promotii
  1 recenzie(i)
  Formula Candida contine 2 din cele mai importante ingrediente pentru combaterea Candidei si anume Acidul Caprilic care dizolva membrana celulara a candidei conducand la dezintegrarea acesteia si Pau d'Arco care stopeaza inmultirea Candidei Detalii produs

  Preţ normal: 76,00 RON

  Special Price 72,20 RON

 • Formula FLOW

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Formula Flow inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel, prof. Linus Pauling.  Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala. Cu Formula Flow se poate evita operatia de bypass sau montare de stent, eliminand astfel colesterolul depus pe artere si imbunatateste considerabil fluxul sanguin.

  Detalii produs

  Preţ normal: 317,00 RON

  Special Price 300,20 RON

 • Liver Hepato Protect Provita Nutrition 45 capsule

  Promotii
  2 recenzie(i)

  Liver Hepato Protect contine dozajul terapeutic maxim posibil extras din 5000 mg de pulbere de Armurariu (Sylibum marianum). Cynara scolymnus este unul dintre cei mai eficienti detoxificatori si regeneratori atat ai celulei hepatice, cat si ai vezicii biliare.

  Detalii produs

  Preţ normal: 91,00 RON

  Special Price 86,45 RON

 • Prostate Perform Provita Nutrition 60 capsule

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Prostate Perform Forte contine un blend Ortomolecular unic de: Fitosteroli (Seroli + Sterolini) (incluzand Stigmasterol si Campasterol), extracte din plante si Amino-acizi esentiali + Zinc si Seleniu demonstrati prin teste clinice ca stimulatori ai functiilor prostatice si care, totodata, reduc pana la normal inflamatiile acesteia.

  Detalii produs

  Preţ normal: 136,00 RON

  Special Price 129,00 RON

 • Reishi Bio-Active Provita Nutrition 180 capsule

  Promotii

  Denumita si Ciuperca Minune, Ganoderma a devenit un remediu alternativ, capacitatea ei de a preintampina si de a combate cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la recomandarea ei in scopuri terapeutice. 

  Detalii produs

  Preţ normal: 165,00 RON

  Special Price 156,75 RON

 • Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule

  Promotii
  4 recenzie(i)

  Serra Plus contine o formula unica ce combina o doza forte de serapeptaza 120.000 UI cu anti-inflamatoarele bromelaina (2400 DGU), curcumin, papaina si bowellia (65% acid boswellic- un puternic antiinflamator), precum si cu un complex total de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a serapeptazei la nivelul sistemului digestiv.

  Detalii produs

  Preţ normal: 89,00 RON

  Special Price 83,66 RON

 • Stemulin Provita Nutrition 90 capsule

  Promotii

  STEMULIN - Celulele stem sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care, fie se gasesc, fie spre care sunt directionate sau implantate. Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

  Detalii produs

  Preţ normal: 205,00 RON

  Special Price 194,75 RON

 • Tensopril 60 Capsule

  Promotii
  1 recenzie(i)

  Tensopril 60 capsule este cel mai avansat produs natural pentru scaderea si mentinerea tensiunii arteriale, continand o combinatie Ortomoleculara de ingrediente naturale ultra-pure care conlucreaza sinergic pentru controlul tensiunii arteriale si ritmului cardiac

  Detalii produs

  Preţ normal: 69,00 RON

  Special Price 64,86 RON

Produse de la 1 până la 10 din 11 total

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice 

Pagina:
 1. 1
 2. 2