Comenzi telefonice 0749.450.128 | 0729.411.488  zilnic 08:00-20:00

Bun venit la Farmacia Canadiana!

Tromboza

8 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice 

 • Rutin Organika 500 mg 50 capsule

  Tromboza

  Rutin este protector al integritatii capilarelor sanguine; creste rezistenta peretilor capilari; diminueaza permeabilitatea capilara; efect antioxidant la nivel de circuit venos; anti-inflamator, anti-trombotic; citoprotector (contra agentilor chimici toxici); anticancarcinogenic.

  Detalii produs
  44,00 RON

 • Nattokinase (nattokinaza) Forte 30 de capsule vegetale

  Tromboza

  Nattokinase este recomandata pentru afectiuni circulatorii precum: risc de congestie cerebrala, congestie cerebrala cu sechele, angina pectorala, stagnare venoasa, tromboembolism, ateroscleroza, fibromialgie, oboseala, claudicare intermitenta, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboza venoasa profunda si embolism arterial. 

  Detalii produs
  85,00 RON

 • Legaven Organika 90 Capsule

  Tromboza

  Legaven vine in ajutorul persoanelor cu probleme de insuficienta venoasa, vene varicoase, hemoroizi, picioare reci.

  Detalii produs
  83,00 RON

 • Bromelaina 450 mg 60 capsule

  Tromboza

  Cercetarile au indicat ca Bromelaina minimalizeaza angina pectorala si atacul ischemic tranzitoriu, este folositoare si in ameliorarea cazurilor de  tromboza si tromboflebita, poate sa sparga depunerile de colesterol.

  Detalii produs
  61,00 RON

 • Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule

  Tromboza
  4 recenzie(i)

  Serra Plus contine o formula unica ce combina o doza forte de serapeptaza 120.000 UI cu anti-inflamatoarele bromelaina (2400 DGU), curcumin, papaina si bowellia (65% acid boswellic- un puternic antiinflamator), precum si cu un complex total de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a serapeptazei la nivelul sistemului digestiv.

  Detalii produs

  Preţ normal: 89,00 RON

  Special Price 83,66 RON

 • Formula FLOW

  Tromboza
  1 recenzie(i)

  Formula Flow inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel, prof. Linus Pauling.  Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala. Cu Formula Flow se poate evita operatia de bypass sau montare de stent, eliminand astfel colesterolul depus pe artere si imbunatateste considerabil fluxul sanguin.

  Detalii produs

  Preţ normal: 317,00 RON

  Special Price 300,20 RON

 • EDTA Calcium Disodium

  Tromboza

  Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si duce la intarirea si fragilizarea peretilor arteriali).

  Detalii produs

  Preţ normal: 107,00 RON

  Special Price 101,65 RON

 • Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg

  Tromboza

  Bioflavonoizii dilata arterele mai mici si capilarele, imbunatatind circulatia sanguina, inclusiv cea periferica. Bioflavonoizii stimuleaza producerea bilei, influenteaza glandele endocrine si au proprietati anti-parazitice si anti-bacteriene.

  Detalii produs
  50,00 RON

8 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
per pagină

Listă  Matrice 

Tromboza, produse si tratamente naturiste pentru Tromboza fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig