5-HTP 50 mg 90 capsule
Cod produs
NHH-002

LIVRARE PRIN CURIERAT 24-48 ORE 15 LEI
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 200 LEI

Disponibilitate: Stoc terminat

185,00 RON
Prezentare produs

5-HTP (5-hidroxitriptofan) este o substanta produsa in organism dupa consumarea alimentelor care contin amino-acidul L-triptofan. Corpul utilizeaza 5-HTP pentru a produse serotonina, un neurotransmitator important pentru functia nervoasa si creier, deoarece este in stransa legatura cu starea de spirit, relaxarea, astfel ca nivelul normal de serotonina in organism reda stari echilibrate precum si un somn sanatos.

Transmiterea semnalelor prin diferite regiuni ale creierului se face prin mesageri chimici denumiti neurotransmitatori; cum ar fi serotonina. De aceea pentru multi dintre noi, dieta saraca, combinata cu stresul de zi cu zi, duce la deficiente majore serotonice.

Actiune 5-HTP 50 mg 90 capsule:

In mai multe studii clinice recente, 5-HTP s-a dovedit egal sau chiar superior medicamentelor de sinteza utilizate pentru depresia nervoasa. Intr-un studiu efectuat in Norvegia s-a demonstrat ca 5-HTP imbunatateste considerabil somnul. Doua studii efectuate in Spania si in Italia au demonstrat ca 5-HTP este eficace contra migrenelor pe fond depresiv.

Efectele suplimentarii cu 5-HTP:
- amelioreaza starea psihica;
- induce stare de calm, siguranta de sine;
- induce stare de relaxare si incredere;
- imbunatateste calitatea somnului;
- reduce sau elimina migrenele cauzate de starea de stres sau starea depresiva.

Compozitie 5-HTP 50 mg 90 capsule:

Extras din seminte de Griffonia Simplicifolia (standardizat la 95% 5-HTP) - 50 mg.
Excipienti: celuloza microcristalina, stearat de magneziu. 

Administrare 5-HTP 50 mg 90 capsule:

Adulti: 1 capsula inainte de culcare dupa nevoie sau conform recomandarii medicului. Nu depasiti 2 capsule la o perioada de 24 de ore. 

Atentionari: Nu se administreaza femeilor gravide sau care alapteaza, precum si persoanelor pe medicatie cu inhibitori MAO (antidepresivi).

Efecte secundare: Sunt foarte rare, dar pot fi: usoara ameteala sau usoara stare de voma. De obicei daca apar, aceste efecte dispar dupa cateva zile. 

Scrieţi propria recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register


5-HTP 50 mg 90 capsule