COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Bromelaina 450 mg 60 capsule

Bromelaina 450 mg 60 capsule

61,00 RON
  • Bromelaina 450 mg 60 capsule Bromelaina 450 mg 60 capsule

Bromelaina 450 mg 60 capsule

Vizualizare generală rapidă

Cercetarile au indicat ca Bromelaina minimalizeaza angina pectorala si atacul ischemic tranzitoriu, este folositoare si in ameliorarea cazurilor de  tromboza si tromboflebita, poate sa sparga depunerile de colesterol.COMANDA TELEFONIC

Zilnic intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

61,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret
 12.9 lei


Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Cercetarile au indicat ca Bromelaina minimalizeaza angina pectorala si atacul ischemic tranzitoriu, este folositoare si in ameliorarea  cazurilor de tromboza si tromboflebita, poate sa sparga depunerile de colesterol. Administrata pe o perioada mai lunga, Bromelaina are de asemenea un efect anti-hipertensiv.

Administrarea a 400-1000 mg/zi de Bromelaina la 14 pacienti cu angina pectorala a rezultat in disparitia simtomelor la toti pacientii in decurs de 40-90 zile. Rezultate similare s-au observat si la pacientii carora li s-a administrat intre 500-700 mg/zi de Bromelaina. Un studiu pe 73 de pacienti cu tromboflebita acuta a conclus ca Bromelaina a dus la descresterea simptomelor de inflamatie, incluzind dureri, edema, temperatura pielii si inabilitatea de miscare.

Actiune Bromelaina 60 tablete:


Aplicatii in afectiuni ale Aparatului Digestiv: Bromelaina a fost folosita cu success ca o enzima digestiva in urma operatiei de Pancreatectomie (extirparea pancreasului), in cazuri de insuficienta pancreatica exocrine, precum si in alte afectiuni intestinale. Sunt raportate situatii in care Bromelaina a avut rezultate de exceptie in cazuri de Ulcer Gastric.

Aplicatii in Artrita: Fiind un anti-inflamator puternic, Bromelaina este folosita cu succes pentru reducerea inflamatiei in boli artritice.

Potentator bio-absorbtie: S-a constatat ca administrarea Bromelinei impreuna cu alte suplimente si medicamente aferente afectiunilor de mai sus conduce la un raspuns mai puternic al organismului si la efecte mai rapide.


Compozitie Bromelaina 60 tablete:

Complex de enzime din extras natural de bromelaina (asigurand 800 GDU) - 450 mg.


Administrare Bromelaina 60 tablete:

1 tableta pe zi administrata cu mancare.


Atentionari: Consultati medicul inainte de administrare in caz ca urmati tratament medicamentos, inclusiv cu produse de sanatate naturale sau medicamente obtinute cu reteta, antibiotice sau/si anticoagulante. Consultati medicul in caz de tulburari hemostatice, hipertensiune arteriala, ulcer stomacal, cardiopatie, boli hepatice sau renale. A se evita in caz de sarcina sau alaptare, ori cand exista hipersensibilitate la ananas. Incetati administrarea suplimentului in caz de tulburari gastrointestinale.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Bromelaina 450 mg 60 capsule
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Bromelaina 450 mg 60 capsule