COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule

Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule

64,00 RON
  • Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule

Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule

Vizualizare generală rapidă

Cat's Claw favorizeaza curatarea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv, ficat, vezica biliara, cu proprietati puternic imunostimulatoare, antivirale, anti-tumorale.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

64,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Exista doua categorii de plante comercializate sub denumirea de Cat's Claw: Uncaria Tomentosa si Uncaria guianensis. Din cauza ca Uncaria Tomentosa este rara si mult mai scump de procurat, unii producatori listeaza Uncaria Tomentosa, cand de fapt produsul contine Uncaria guianensis. Exista o mare diferenta intre compozitia celor doua in ceea ce priveste continutul de POA (Pentacyclic oxindole alkaloids) si TOA (Tetracyclic oxindole alkaloids). In Uncaria Tomentosa predomina POA, in timp ce in Uncaria guianensis predomina TOA. De asemenea, multi producatori utilizeaza radacina si crengile plantei. Acestea sunt bogate in TOA. Numai scoarţa plantei este bogata in POA si nu contine TOA. In termeni mai simpli, cercetarile au indicat ca in timp ce POA sunt benefici, TOA pot chiar actiona in sens contrar.

 

Actiune Cat's Claw (Ghiara Matei) 125 mg 90 capsule:

Sindromul Autoimum, Imunostimulant puternic, Artrita, Bronsita, Alergii, Diabet, Lupus, Sindrom de oboseala cronica, Cancer, Herpes, Neregularitati Menstruale, Afectiuni ale Stomacului si Intestinelor. Cat’s Claw (in traducere romaneasca: Ghiara Pisicii sau Ghiara Matii) (Uncaria Tomentosa) este o planta care creste numai in padurea tropicala din Peru. Proprietatile atribuite lui Cat’s Claw sunt: adaptogenica, anti-microbiana, antioxidanta, anti-virala, anti-inflamatoare, anti-tumorala.

Cat's Claw favorizeaza curatirea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv, ficat, vezica biliara etc., cu proprietati puternic imunostimulatoare, antivirale, anti tumorale. Cat's Claw de la Organika este extras din scoarta plantei, nu si din radacina sau alte parti, intrucat scoarta este partea bogata in POA si nu contine TOA. De altfel Cat's Claw intra si compozitia Suportului Imunitar complex: IMMU-9.


Compozitie Cat's Claw (Ghiara Matei) 125 mg 90 capsule:

Fiecare capsula contine: pulbere  din extract (4:1) de Gheara pisicii (Uncaria tomentosa varietatea Wild) - 125 mg; 
Invelisul capsular: gelatina naturala.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.


Administrare Cat's Claw (Ghiara Matei) 125 mg 90 capsule:

1-3 capsule pe zi, cu un pahar de apa.
Doza de soc: 6 capsule pe zi.


Atentionari: A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie. A nu se utiliza impreuna cu medicatie anti-ulcer.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Cat's Claw (Ghiara Matei) Organika 125 mg 90 capsule
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA