COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Ginkgo Biloba 120 capsule

Ginkgo Biloba 120 capsule

107,00 RON

sau comanda telefonic 0749.450.128

  • Ginkgo Biloba 120 capsule Ginkgo Biloba 120 capsule

Ginkgo Biloba 120 capsule

Vizualizare generală rapidă

Ginkgo Biloba are o actiune vasodilatatoare si proprietati de stimulare a circulatiei, care se remarca mai ales la nivelul arterelor mici si medii din zonele profunde si in portiunile terminale ale capilarelor, sugerand o arie extinsa de actiune, in special asupra creierului si extremitatilor.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: În stoc

107,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Extractul din frunze de Ginkgo biloba este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete).

- ginkgolide, un grup de substante unice, strict specifice pentru Ginkgo Biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si prevenirea trombozei;
- bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru Gaba (acid gama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia;
- vitamina C, beta-caroten;
- acizi organici (kinurenic, shikimic, benzoic);
- acidul ginkgolic este antibacterian (active fata de E. coli, Staph. Auriu, B. subtilis si cereus).

Actiune Ginkgo Biloba 120 capsule:

1. Stimularea circulatiei: fito-complexul de Ginkgo biloba este un angioactivator eficient:
- la nivelul arterelor produce vasodilatatia;
- la nivelul venelor s-a observat un efect spasmolitic musculotrop si cresterea tonusului (venotonic);
- la nivelul microcirculatiei s-a constatat o inhibitie a hiperpermeabilitatii capilare (cauzate de histamina si bradikinina) cu efect antiexsudativ.
Actiunea vasodilatatoare si proprietatile de stimulare a circulatiei se remarca mai ales la nivelul arterelor mici si medii din zonele profunde si in portiunile terminale ale capilarelor, sugerand o arie extinsa de actiune, in special asupra creierului si extremitatilor.

2. Antiagregant plachetar: La inceputul anilor 1980, cercetatorii francezi au descoperit un fapt important si anume caextractul de Ginkgo biloba, prin ginkgolide inhiba factorul de agregare plachetara (PAF). Potentialul anti-PAF este cu atat mai ridicat cu cat extractul de Ginkgo biloba este mai bogat in ginkgolide.

3. Imbunatatirea proprietatilor reologice ale sangelui: Extractul de Ginkgo biloba scade vascozitatea sangelui cu 10%.

4. Mentine troficitatea si integritatea barierei hemato-encefalice: Aceasta se datoreaza efectelor conjugate ale extractelor trofic si reglator vascular, antiagregant si antioxidant.

5. Protectia celulei neuronale: amelioreaza captarea glucozei si oxigenului la nivelul neuronului, creste sinteza de ATP; protejeaza integritatea structurala si functionala a membranei neuronale; imbunatateste ritmul de transmitere a informatiei la nivel neuronal actionind asupra turn-over-ului mediatorilor, densitatii receptorilor sinaptici si prin accelerarea proceselor de compensare;
deoarece memoria depinde de transmiterea influxului nervos, aceste mecanisme au un rol esential pentru functiile cognitive (inclusiv atentie, putere de concentrare).

6. Antioxidant: Componentele antioxidante din extractul de Ginkgo biloba sunt in special flavonoidele , vitamina C si carotenoidele. Acestea neutralizeaza radicalii liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor si imbatranirea ADN-ului mitocondrial. Efectele antioxidante sunt mai pregnante la nivelul creierului, retinei si sistemului cardiovascular.

7. Antidepresiv, anxiolitic: In general pacientii suferinzi de insuficienta cerebrovasculara sunt susceptibili la stari depresive si anxioase, tulburari de somn, scaderea functiilor mentale. S-a demonstrat ca extractul de Ginkgo biloba este capabil sa contracareze schimbarile chimice majore din creier care au loc in procesul de imbatranire.

Compozitie Ginkgo Biloba 120 capsule:

Extract standardizat din frunza de Ginkgo Biloba (EGb) - Continand minimum: 14,4 mg glicozide flavonice (flavonoherteozide) (24%); 3,6 mg; Terpene Lactonice (flavonoheterozide) (6%) - 60 mg; Pulbere din frunze de Ginkgo biloba - 375 mg; Stearat de magneziu - 15 mg; Gelatina - 100 mg.

Nu contine: lactate, ou, fermenti, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, grau, soia, porumb sau gluten.

Administrare Ginkgo Biloba 120 capsule:

Modul recomandat de administrare:
Pentru intretinere: 60-120 mg/zi
In cazul problemelor circulatorii periferice si cerebrale: 120-180 mg/zi
In caz de Alzeimer (dementa), Parkinson: 240 mg/zi
Tulburari de memorie: 120-180 mg/zi
Pentru efort mental intens: 120-180 mg/zi

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Ginkgo Biloba 120 capsule
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Ginkgo Biloba 120 capsule
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA