CENTRUL DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV este o clinica de specialitate in medicina complementara care, prin intermediul specialistilor, asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului.

In cadrul CENTRULUI DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV, pacientii beneficiaza de:

  • accesul la aparatura medicala si tehnologia ultramoderna, prin intermediul medicilor specialisti;
  • control medical complet în timp real;
  • diagnosticare sau confirmare de diagnostic;
  • interpretarea rezultatelor;
  • tratament specific pentru reabilitarea funcţională a intregului organism;
  • personal medical specializat, competent in stabilirea unui regim de alimentatie individual si complex, tinand cont de afectiunile pacientului, de tratamentul pe care acesta il urmeaza.

PROGRAMARI TELEFONICE
LUNI -VINERI 08:00-16:30
0769.064.019

Strada Lungă nr.73, Brașov

Hidrocolonoterapia

HidrocolonoterapieOferta de produse şi servicii, asigurate de CENTRUL DE SANATATE SI NUTRITIE PROVITA NUTRITION BRASOV, se încadrează în trend-ul general al activităţii centrate pe asigurarea şi menţinerea calităţii vieţii, prin aducerea în apropierea utilizatorului final, a unor produse de calitate superioară verificate prin studii clinice de specialitate şi a căror eficiență a fost confirmată și prin practica medicală de profil.

Secretul unei vieti sanatoase este mentinerea unui sistem digestiv sanatos si liber de toxine! Un corp plin de toxine si impuritati nu poate intretine o minte sanatoasa! Colonul, sau “intestinul gros” are un rol esential in organism, in absorbtia nutrientilor din alimente, in mentinerea unei hidratari optime a organismului si in eliminarea reziduurilor!

Hidrocolonoterapia este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, care curata organismul de reziduurile acumulate in de ani de zile. In plus, prin aplicarea corecta a procedurii si tratamentului aferent, se reechilibreaza flora intestinala si readuce colonul la o functionalitate normala. Curatarea completa a intestinului in timpul sedintei de hidrocolonoterapie se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileste temperatura si presiunea cu care se face spalarea intestinului. 

O sonda de dimensiuni reduse este conectata la aparat, prin care trece lichidul de spalare. Rezultate obtinute vor fi aspirarea reziduurilor, stimularea sistemului imunitar si curatarea bacteriana. Procedura dureaza 45 de minute. Beneficiile obtinute in urma tratamentului de hidrocolonoterapie sunt multiple. Tratamentul ajuta la prevenirea, ameliorarea si combaterea unei game variate de probleme si boli. Prin Hidrocolonterapie se previne cancerul de colon!


Ajuta si in:
-  Problema constipatiei;
- Senzatia de balonare – abdomenul devenind mai plat;
- Sindromul diareic;
- Ameliorarea distensiei abdominale rezultate in urma unor tulburari ca boala celiaca, sindromul Kwashiorkor (malnutritia proteica edematoasa a copilului), giardiaza, cocciodioza, calculi renali.


Are efecte in eliminarea unor simptome conexe tuturor bolilor cronice:
- Caderea parului;
- Mirosul anormal al corpului;
- Senzatia de “picioare grele”;
- Limba incarcata;
- Senzatia de maini si picioare reci.

Amelioreaza durerile si starile de rau:
- Durerile mari de cap;
- Durerile menstruale;
- Starile de oboseala, iritabilitate, nervozitate;
- Greata;
- Alergii.

Ajuta organismul in:
- Stimularea sistemului imunitar;
- Redobandirea energiei: in urma ameliorarii circulatiei nutrimentelor, a sangelui si a altor fluide, celulele organismului pot functiona normal si pot genera suficienta energie;
- Asimilarea usoara a nutrimentelor in fluxul sanguin.

Beneficii estetice:
- Combatearea celulitei;
- Ten sanatos si curat;
- Reduce vizibil cearcanele;
- Piele sanatoasa;
- Unghii tari, necasante.


Terapia cu apă - detoxifierea organismului

Hidroterapia colonului cu echipamentul Aquanet CE-2000™

Prime Pacific Health Innovations Corporation (PPHIC) este lider mondial în domeniul ofertării de echipamente profesionale, produse şi servicii aferente hidroterapiei colonului.

În timp, produsele şi tehnologia PPHIC au impus standardele în domeniul tratamentelor cu apă, reglementările interne regăsindu-se în cadrul celor internaţionale privind certificarea produselor: pentru calitate - ISO 9001-2000, ISO 13485-2003, CSA, UL; pentru omologările şi certificările internaţionale la nivel de fabricaţie privind reglementarea înregistrărilor de dispozitive medicale – prin organisme specializate, cum ar fi Health Canada, CE - MDD, FDA. 

Echipamentele Aquanet™ au următoarele avantaje unice şi caracteristici:

  • aplicaţia APST ™ (senzor de presiune);
  • aplicaţia LEGT™ Technology (mod de lucru gravitaţional).

Această tehnologie unică asigură un tratament mai sigur, cu cicluri sigure monitorizate permanent, mai lungi şi mai blânde, de umplere a colonului cu apă, şi îndepărtarea foarte eficientă a rezidurilor, fără a apărea disconfortul în timpul aplicării procedurii.

Aquanet CE-2000™ - Două opţiuni de tratament într-un singur dispozitiv

Opţiunea de a alege între modul de lucru gravitaţional (LEGT™ Technology) şi modul de presiune controlată (APST™ Technology), permite în orice moment în timpul efectuării unei proceduri complexe, acordarea tratamentului la nivelul de confort al pacientului.