COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)

Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)

630,00 RON

sau comanda telefonic 0749.450.128

  • Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza) Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)

Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)

Vizualizare generală rapidă

Borrelioza sau boala Lyme este o boala infectioasa neurologica, al carei agent este o bacterie din familia spirochetelor, Borrelia burgdoferi. Borrelia burgdoferi este transmisa omului prin intepatura unei capuse infectata cu Borrelia.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: În stoc

630,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Descriere Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza):

Borrelioza sau boala Lyme este o boala infectioasa neurologica, al carei agent este o bacterie din familia spirochetelor, Borrelia burgdoferi. Borrelia burgdoferi este transmisa omului prin intepatura unei capuse infectata cu Borrelia.

Infectia afecteaza puternic sistemul imunitar putand conduce la efecte auto-imunitare cu afectarea muschilor si/sau a articulatiilor (Artrita Lyme). Alte efecte ale bolii se manifesta prin afectarea sistemului nervos.

Tratamentul clasic consta in administrarea de antibiotice (dar numai bine specializate). Rezulatatele administrarii de antibiotic nu s-au dovedit insa ca suficient de eficiente si prezinta tototdata riscuri de efecte secundare destul de grave prin afectarea negativa a florei intestinale. Tratamentul alternativ consta in anti-bacteriene, imuno stimulatoare si neuro-protectoare. Dieta este foarte importanta. Se va evita excesul de proteine animale, grasimi paste fainoase si se vor evita complet produsele zaharoase.

Durata protocolului se va stabili in functie de raspunsul pacientului si de analizele de sange pentru a determina prezenta anticorpilor specifici borreliozei (IgM si/sau IgG). Boala Lyme este o boala agresiva care trebuie contra-atacata cu un tratament agresiv.


Continut Protocol boala Lyme:

Super Immune Ultra - Supliment alimentar, excelent antiviral, anticancerigen, antimetastatic. Modulator al sistemului imunitar, recomandat pentru sistem imunitar slabit sau hiperactiv - 2 flacoane

Berberina bio-activa - Berberina reduce rezistenta la insulina conducand la reglarea nivelului de zahar in sange (glicemia) in diabetul de tip 2. Regulator glicemic, controleaza nivelul de zahar in sange (glicemia) - 1 flacon

Artemisinin - Este un bun antiinflamator, antiviral, antiparazitar, antibacterian. Stopeaza replicarea virusului hepatic B si C, distruge parazitii intestinali si sanguini, are actiune anti-tumorala. Distruge celulele canceroase - 2 flacoane

Neuro Maximizer - Produs complex pentru mentinerea si refacerea functionalitatii sistemului nervos si al creierului. Contine 14 ingrediente specifice care actioneaza sinergic asupra creierului si sistemului nervos - 1 flaconAdministrare Protocol boala Lyme:

Super Immune Ultra: 4/zi (2-2) intre mese.
Berberina bio-activa: 2/zi (2-0-0) dimineata la sculare pe stomacul gol.
Artemisinin forte: 2/zi (1-1) intre mese.
Neuro Maximizer: 2/zi (1-1) intre mese.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Protocol boala Lyme – Borrelia burgdorferi (Borrelioza)