Protocol pentru Pintenii Ososi
Cod produs
Pro-Pintenii-Ososi

LIVRARE PRIN CURIERAT 24-48 ORE 15 LEI
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 200 LEI

Disponibilitate: Stoc terminat

350,98 RON
Prezentare produs

Protocol pentru Pintenii Ososi

Pintenii ososi pot fi foarte durerosi, acesta fiind un motiv in plus pentru a actiona cat mai rapid asupra problemei. Aceste cresteri minuscule de os pot provoca si o serie de alte probleme, afectand direct sau indirect: muschi, tendoane si alte tesuturi moi.

Pintenii ososi se pot remedia folosind o serie de remedii naturiste care au la baza plante – cum ar fi ghimbirul, turmenicul – si produse – ca otetul de cidru de mere.

Pintenul osos sau osteofitoza reprezinta o crestere minuscula de os peste osul normal. In timp ce numele de „pinten” sugereaza ca aceste cresteri de os ar fi zimtate sau ascutite, ele sunt de obicei netede. Chiar daca aceste cresteri de os sunt netede, acestea pot provoca o serie de probleme suplimentare pentru alte tesuturi, osoase sau moi, in functie de locul in care apar si pe ce apasa.

Pintenii ososi sunt cei mai frecvent localizati la nivelul coloanei vertebrale, umerilor, mainilor, soldurilor, genunchilor si labelor picioarelor, conform literaturii de specialitate.

Simptomele comune ale osteofizei sunt:
- inflamarea tesuturilor;
- durerea si ruperea de muschi sau tendoane.

Se pot forma de asemenea, bataturi si calusuri (in acest context medical: tesut nou, degenerativ) deasupra unui pinten osos localizat la nivelul picioarelor.

Continut Protocol pentru Pintenii Ososi:

Ginger Root - radacine de ghimbir: Una dintre principalele simptome asociate cu osteofitoza este inflamatia. Ghimbirul este un anti-inflamator natural, asadar se poate folosi acest remediu pentru a trata pintenii ososi. Dr. Weil recomanda o doza standard de tratament si anume 2 capsule a 500 de mg, de trei sau patru ori pe zi,pentru ameliorarea extinsa a starii de disconfort si tratament.

Kurkuma Pro: Curcuminul este un alt analgezic natural. Acest remediu contine curcuminoizi care ajuta la reducerea inflamatiei si diminuarea durerii. Pentru a trata intr-un mod eficient durerea asociata cu osteofitoza, se administreaza cate 400 – 600 mg de curcumin, de trei ori pe zi.

Apple Cider Vinegar - Se foloseste in caz de: anchilozare artritica, acnee, probleme dermatologice, hipertensiune arteriala, dureri de cap, obezitate, matreata, hipercolesteromie, digestie lenta - 2 flacoane

Super Vitamina K2: Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti (in special prin suplimentare cu calciu). Vitamina K2 reduce riscul fracturilor in cazul bolnavilor de osteoporoza si este utila atat in preventia, cat si in tratarea Osteoporozei (in asociere cu suplimentarea calciului).

Modul recomandat de administrare: 1 capsula/zi.


Administrare Protocol pentru Pintenii Ososi:

Ginger Root – radacina de ghimbir: 2 capsule a 500 de mg, de trei sau patru ori pe zi.
Kurkuma Pro: cate 400 – 600 mg de curcumin, de trei ori pe zi.
Apple Cider Vinegar: 2 capsule de 3 ori pe zi, cu destula apa.
Super vitamina K2: 1 capsula/zi.

Scrieţi propria recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register


Protocol pentru Pintenii Ososi