COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule

PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule

119,00 RON
  • PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule

PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule

Vizualizare generală rapidă

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).



COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

119,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Produs notificat Institutul National Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Aviz de Notificare nr. 5105 / 2010

 

 

ACEST PRODUS ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

 

PS-50 complex imbogatit de Fosfolipide esentiale
50 mg 60 capsule

 

Descriere PS-50 50 mg 60 capsule:

Fosfatidilserina (PS) este o substanta solubila in grasimi, facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului. Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina. Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi corectata prin alimentatie.

Fosfatidil Colina (o componenta a produsului PS-50) este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Colina este, la randul ei, precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca PS imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati cu invatatura. PS opreste procesul de imbatranire al creierului, iar daca este administrata constant s-a constatat ca reverseaza multe din efectele acestui proces degenerativ.

 

Actiune PS-50 50 mg 60 capsule:

Complexul imbogatit de Fosfolipide esentiale opreste si reverseaza procesul de imbatranire la nivelul creierului si mareste capacitatea de activitate cerebrala.

Cine are nevoie: persoanele bolnave de:
- Alzheimer (dementa);
- Deficiente cerebrale cauzate de procesul de imbatranire;
- Senilitate;
- Sechele dupa congestii cerebrale care au rezultat in deficiente cognitive si de memorie;
- Deficiente cognitive si de memorie;
- Deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
- Activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
- Lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
- Adulti, elevi si studenti cu probleme de memorie recenta sau indepartata sau supusi la solicitari sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa;
- Il pot administra toate persoanlele care doresc sa-si mentina o minte ascutita si o memorie buna.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

Compozitie PS-50 50 mg 60 capsule:

/ capsula (815,90 mg): fosfatdilserina (din 72 mg fosfatidilserina 70% din lecitina din Soia/Glycine hispida imbogatita) – 50 mg; faina de Orez-brun – 620 mg; stearat de magneziu – 15 mg; dioxid de siliciu coloidal – 5 mg; capsula (gelatina) – 125 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau sau gluten.


Administrare PS-50 50 mg 60 capsule:

Afectiuni usoare si medii: 1-2 capsule pe zi cu mancare.
Afectiuni grave (Dementa senila avansata, Congestie cerebrala): dozaj de soc pana la 6 capsule pe zi cu mancare.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

PS-50 Fosfatidilserina Organika 50 mg 60 capsule
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA