Trigliceride marite

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

 1. 60,00 RON

  Cholestatin este un regulator al colesterolului, precum si a trigliceridelor.

  Detalii produs
 2. 93,00 RON

  Acidul Alfa Lipoic asigură suport pentru metabolizarea glucidelor, în special, pentru diabetici. Neutralizează radicalii liberi, atåt pe cei solubili în apă, cåt și pe cei solubili în grăsimi. Scade nivelul colesterolului prin reglarea metabolismului lipidelor. Contribuie la protecția celulei hepatice în cazurile de hepatite, steatoze.

  Detalii produs
 3. 74,00 RON

  Omega 3 Uleiul de Foca contine acizii grasi esentiali EPA, DHA si DPA. Uleiul de Foca este recomandat pentru ateroscleroza, coxartoza, afectiuni cardiovasculare, cancer, colesterol marit, diabet, afectiuni cardiace, colesterol, artrita, Boala Crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii.

  Detalii produs
 4. 85,00 RON

  Lipidol cu Chitosan contribuie la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos; contribuie la menținerea unui nivel normal de colesterol total; ajută la scăderea colesterolului rău din sânge (LDL) si poate reduce nivelul trigliceridelor și cel al glicemiei.

  Detalii produs
 5. 145,00 RON

  Berberina reduce rezistenta la insulina conducand la reglarea nivelului de zahar in sange (glicemia) in diabetul de tip 2. Regulator glicemic, controleaza nivelul de zahar in sange (glicemia). Reduce rezistenta la insulina, cauza principala a Sindromului Metabolic. 

  Detalii produs
 6. 145,00 RON

  Metabolix acționează împotriva sindromului metabolic caracterizat prin glicemie mare, colesterol și trigliceride mărite, ateroscleroză, îmbătrânire prematură; de asemenea combate obezitatea și afecțiunile asociate acesteia.

  Detalii produs
 7. 107,00 RON

  Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si duce la intarirea si fragilizarea peretilor arteriali).

  Detalii produs

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

Trigliceride marite
Minimal Price: 60.00
Trigliceride marite, produse si tratamente naturiste pentru Trigliceride marite fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig