Astm

Astmul este o afectiune respiratorie cronica care afecteaza caile respiratorii, producand inflamatie si ingustarea acestora. Aceasta ingustare a cailor respiratorii poate duce la dificultati respiratorii, respiratie suieratoare, tuse si o senzatie de presiune sau de greutate in piept.

Cauzele astmului sunt complexe si includ factori genetici si de mediu. Persoanele care au un istoric familial de astm sunt mai susceptibile sa dezvolte aceasta afectiune. De asemenea, expunerea la alergeni precum polen, mucegai, acarieni sau particule din aer poate declansa simptomele astmului. Alte cauze includ fumatul, poluarea aerului, stresul si infectiile respiratorii.

Simptomele astmului includ dificultatea de a respira, respiratie suieratoare, tuse, presiune sau durere in piept si senzatia de lipsa de aer. Aceste simptome pot varia in functie de gravitatea astmului si de factorii declansatori specifici.

Diagnosticul astmului se face prin evaluarea simptomelor, a istoricului medical si a examenelor fizice. Testele pulmonare, cum ar fi spirometria, pot ajuta la evaluarea functiei pulmonare si la determinarea gravitatii astmului.

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

10 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

10 Produs(e)

Astm
Minimal Price: 80.00
4.9 / 3 Review(s)
Astm, produse si tratamente naturiste pentru Astm fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig