COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Anxietate

   

10 Produs(e)

 1. 5-HTP FORMULA K-198 50 mg 90 capsule

  5-HTP este un precursor al hormonului Melatonina care regleaza ciclul veghe-somn. Nivelul de serotonina are o influenta directa asupra starii de spirit si pentru un somn odihnitor.

  99,00 RON
 2. Gotu Kola 500 mg 120 capsule vegetale
  Nou

  Gotu Kola 500 mg 120 capsule vegetale

  Abilitatea Gotu Kola de a imbunatati calitatea sangelui si circulatia este probabil una dintre principalele componente ale efectelor sale rejuvenative, deoarece sangele nostru vine in contact si hraneste aproape fiecare zona a mintii si corpului nostru, furnizand oxigen si alti fitonutrienti.

  73,00 RON
 3. Neuro Maximizer 60 capsule de origine vegetala
  Nou

  Neuro Maximizer 60 capsule de origine vegetala

  Utilizarea produsului Neuro Maximizer acopera o gama larga de probleme neurocerebrale: Alzheimer, Parkinson, boala Huntington, autism, deficient de memorie, incapacitate de concentrare / atentie, dificultati la invatatura, retardare, neuropatie diabetica, scleroza multipla (SM), scleroza laterala amiloidala (SLA) etc.

  115,00 RON
 4. St. John’s Wort 450 mg 60 capsule
  Nou

  St. John’s Wort 450 mg 60 capsule

  Extractul de St. John’s Wort (Hypericum Perforatum) (Sunătoare) este folosit in mod traditional pentru terapia depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada premenstruala si menstruala, precum si insomniilor.

  109,00 RON
 5. Rhodiola (Rodiola) 150 mg 60 capsule
  Nou

  Rhodiola (Rodiola) 150 mg 60 capsule

  Rhodiola poate combate stresul, anxietatea și somnul inadecvat sunt doar câțiva factori care pot contribui la oboseala fizică și mentală. Datorită proprietăților sale adaptogene, Rhodiola ajută la ameliorarea stării de oboseală. 

  34,00 RON
 6. Gaba Ne-Sintetic cu P5P

  Gaba este un calmant, relaxant, ajuta la cresterea musculaturii, imbunatateste functia cognitiva la persoanele in varsta, indicat in caz de stres, anxietate, nevozitate, panica, epilepsie si schizofrenie.

  66,00 RON
 7. Ashwagandha cu Magneziu 60 capsule

  Ashwagandha este recomandat pentru a imbunatati capacitatea de gandire, dar si pentru a micsora durerile si inflamatia precum si pentru a ameliora efectele inaintarii in varsta.

  62,70 RON
 8. Nervine Provita Nutrition 60 capsule

  Nervinele sunt plante care actioneaza la nivel nervos cu efect calmant, relaxant, anxiolitic. Nervine este recomandat pentru depresie, stres, anxietate, insomnie, aritmie cardiaca.

  60,00 RON
 9. Magneziu, Calciu Coral si Vitamina B6 Konig Laboratorium 90 tablete

  Cele mai frecvente afectiuni care pot fi cauzate de o deficienta in magneziu sunt: sindromul picioarelor nelinistite; dureri musculare la picioare; autism; alergii, sensibilitate la chimicale; anxietate si probleme psihiatrice; oboseala, lipsa de stamina; astm; deficiente de atentie (lipsa de capacitate de concentrare).

  81,00 RON
 10. Stemulin CD34+ (generatia a II-a) 90 capsule de origine vegetala

  STEMULIN - Celulele stem sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care, fie se gasesc, fie spre care sunt directionate sau implantate. Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

  205,00 RON

   

10 Produs(e)

Anxietate
Minimal Price: 34.00
Anxietate, produse si tratamente naturiste pentru Anxietate fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA