COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition

84,00 RON

sau comanda telefonic 0749.450.128

  • Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition
  • Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition

Vizualizare generală rapidă

Agaricus Blazei Muril este o ciuperca originara din Brazilia, care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan. Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular, ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: În stoc

84,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Stimulant longevitate, imunostimulator, anticancerigen, epilepsie, sistem nervos.

Provita Nutrition & Health este printre putinele firme care ofera un extract pulbere concentrata din Agaricus Blazei Murill.

In unele culturi, Agaricus este poreclita si ciuperca lui Dumnezeu.

Atentionare Se comercializeaza pe piata din Romania unele asa numite ciuperci terapeutice Agaricus cu denumiri precum Agaricus Milena sau Agaricus Bisporus. Nu consumati produse care specifica Agaricus Milena. Nu este o ciuperca terapeutica si s-ar putea chiar sa nu fie comestibila. O cautare pe www.google.com nu rezulta decat in site-uri din Romania.

In ceea ce priveste Agaricus Bisporus este doar o ciuperca alba, comestibila dar fara efecte terapeutice.

Singura ciuperca terapeutica este Agaricus Blazei Murill (Brasiliera) – denumirea stiintifica corecta fiind Agaricus Subrufescens.

Agaricus Blazei Murill este o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan.

Beta Glucan este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, celulelor ucigase naturale (natural killer cells) si celulelor supresoare T.
In plus, beta glucanul este un foarte bun antioxidant si antiradicali liberi. Beta glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta glucanul ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului.

Prin anii 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de stat din Pensylvania, vizitand Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al celor ce depaseau 100 de ani.

Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill. A inceput atunci introducerea acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative.

Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si in cazurile de scleroza multipla si epilepsie.

In lupta contra cancerului Agaricus Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeuticeprecum REISHI 5000 GanodermaMAITAKE si SHIITAKE.

Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un cocktail anticancerigen foarte eficient.

Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi: cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, epilepsie, scleroza, reumatism, artrita, dementa, imbatranire, septicemie, leucemie, limfoma, etc.

Compozitie Agaricus Blazei Murill 1000 mg 90 capsule:

/ capsula (425 mg): extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens ), echivalent a 1000 mg pulbere – 250,0 mg;
Excipienti: celuloza microcristalina – 90,0 mg, sterat de magneziu – 10,0 mg; capsula (gelatina) – 75,0 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

ECHIVALENTUL a 1000 mg de pulbere uscata.


Administrare Agaricus Blazei Murill 1000 mg 90 capsule:

1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 capsule Provita Nutrition
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA