Conditii de returnare

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Pentru ca ne dorim ca dvs sa fiti pe deplin multumiti Farmacia Canadiana va oferta un termen de 30 de zile pentru returnarea produselor in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (sigilate si fara urme de uzura sau consum), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise  in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (CARGUS). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. 

Va rugam sa expediati produsul la adresa 
S.C. IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT SRL Str. Popa Sapca nr.8, Brasov , precizand pe colet "Returnare produs" Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749.450.128  sau prin email.