Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale - Natural Factors Canada

Producator: Natural Factors Canada
Lot/Termen:

Cod produs
NF-53

Disponibilitate: Stoc terminat

Pret cu TVA:
147,00 RON

LIVRARE RAPIDA prin Curierat 12 lei
TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei

Poti returna in 30 zile. Vezi conditiile

INFORMATII SI COMENZI TELEFONICE
ZILNIC INTRE ORELE 09:00 - 20:00

0749.450.128

Prezentare produs

Descriere Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Mitocondria este “motorul” care alimentează și controlează funcționarea celulei. PQQ este o descoperire științifică de ultimă oră cu numeroase aplicații terapeutice. PQQ nu poate fi sintetizată de organism fiind astfel definită ca nutrient esențial ce trebuie adus în organism prin suplimentare. În 2010 cercetătorii de la Universitatea Davis din California au publicat rezultatul cercetărilor care au demonstrat rolul critic pe care PQQ îl joacă în activarea căilor de semnalare celulare (cell signaling pathways) direct implicate în funcția, dezvoltarea și metabolismul energetic al celulei.

Cercetătorii de la Universitatea California au analizat influența PQQ asupra căilor de semnalizare celulară implicate în generarea de noi mitocondrii și au constatat că PQQ activează 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontană de noi mitocondrii în celule:

1. PQQ activează expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizează răspunsul celular la diferiți triggeri externi. Stimulează în mod direct genele care promovează proliferarea, creșterea și respirația celulară. Efecte pozitive se înregistrează în funcționarea celulelor din toate organele.
2. PQQ trigerează proteina semnal CREB care stimulează crearea de noi mitocondrii.
3. PQQ reglează o proteină semnal descoperită recent numită DJ-1 implicată în funcționarea și supraviețuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzată de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.

Mai mult, studiul cercetătorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai că protejează mitocondria împotriva stresului oxidativ dar mai mult, promovează generarea spontană de mitocondrii noi în celulele îmbătrånite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneză mitocondrială spontană. Acesta este un important efect antiîmbătrånire.


Beneficii Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Cardioprotecție: Cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol în cazurile de infarct miocardic rezultånd cu disfuncția muschiului cardiac. S-a constatat că PQQ este superioară Metropololului în ceea ce privește protecția mitocondriilor din mușchiul cardiac împotriva distrugerii cauzate de ischemie / reperfuzia oxidativă. PQQ trebuie administrat fie înainte de infarct, fie în primele ore de la producerea acestuia.

Radioprotecție: S-a constatat ca PQQ conferă protecția celulelor contra efectelor radiațiilor ceea ce îl face util în cazurile de cancer în care se efectuează radioterapie.

Neuroprotecție / Cogniție: PQQ protejează celulele din creier și sistemul nervos contra deteriorării mitocondriei în cazurile de: Îmbătrånire, Boli degenerative, Demență senilă, Alzheimer, Parkinson, Scleroză multiplă, Scleroză laterală amiloidală, Diabet. PQQ nu numai că susține energia celulară, dar are proprietăți neuroprotectoare.

Protejează sănătatea cognitivă, promovånd recuperarea nervilor deteriorați, protejånd neuronii împotriva daunelor oxidative și a toxicității (inclusiv toxicitatea indusă de glutamat) și ajutånd la combaterea modificărilor degenerative comune multor boli neurodegenerative.


Compozitie Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Ingrediente / capsulă:
BioPQQR – sare de sodiu a pirolochinolin-chinonei (cu 88%\17,65 mg PQQ), organică, obținută prin fermentare bacteriană - 20 mg;
agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași;
agent de încărcare: celuloză microcristalină;
capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă.

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, gråu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.


Administrare Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Doza recomandată (adulți): 1 capsulă pe zi, în timpul mesei, sau după cum vă recomandă specialistul. Se mai poate asocia si cu Coenzima Q10 Bio-Activa 200 mg si NADH.


Atentionari: Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

INFORMATII SI COMENZI
0749.450.128

Scrieti comentariul dvs

Doar vizitatorii autentificati pot publica comentarii. Va rugam sa va autentificati sau sa va inregistrati

Alti clienti au mai cumparat

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale