COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale

147,00 RON
  • Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale

Vizualizare generală rapidă

S-a constatat ca PQQ conferă protecția celulelor contra efectelor radiațiilor ceea ce îl face util în cazurile de cancer în care se efectuează radioterapie.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

147,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Descriere Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Mitocondria este “motorul” care alimentează și controlează funcționarea celulei. PQQ este o descoperire științifică de ultimă oră cu numeroase aplicații terapeutice. PQQ nu poate fi sintetizată de organism fiind astfel definită ca nutrient esențial ce trebuie adus în organism prin suplimentare. În 2010 cercetătorii de la Universitatea Davis din California au publicat rezultatul cercetărilor care au demonstrat rolul critic pe care PQQ îl joacă în activarea căilor de semnalare celulare (cell signaling pathways) direct implicate în funcția, dezvoltarea și metabolismul energetic al celulei.

Cercetătorii de la Universitatea California au analizat influența PQQ asupra căilor de semnalizare celulară implicate în generarea de noi mitocondrii și au constatat că PQQ activează 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontană de noi mitocondrii în celule:

1. PQQ activează expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizează răspunsul celular la diferiți triggeri externi. Stimulează în mod direct genele care promovează proliferarea, creșterea și respirația celulară. Efecte pozitive se înregistrează în funcționarea celulelor din toate organele.
2. PQQ trigerează proteina semnal CREB care stimulează crearea de noi mitocondrii.
3. PQQ reglează o proteină semnal descoperită recent numită DJ-1 implicată în funcționarea și supraviețuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzată de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.

Mai mult, studiul cercetătorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai că protejează mitocondria împotriva stresului oxidativ dar mai mult, promovează generarea spontană de mitocondrii noi în celulele îmbătrånite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneză mitocondrială spontană. Acesta este un important efect antiîmbătrånire.


Beneficii Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Cardioprotecție: Cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol în cazurile de infarct miocardic rezultånd cu disfuncția muschiului cardiac. S-a constatat că PQQ este superioară Metropololului în ceea ce privește protecția mitocondriilor din mușchiul cardiac împotriva distrugerii cauzate de ischemie / reperfuzia oxidativă. PQQ trebuie administrat fie înainte de infarct, fie în primele ore de la producerea acestuia.

Radioprotecție: S-a constatat ca PQQ conferă protecția celulelor contra efectelor radiațiilor ceea ce îl face util în cazurile de cancer în care se efectuează radioterapie.

Neuroprotecție / Cogniție: PQQ protejează celulele din creier și sistemul nervos contra deteriorării mitocondriei în cazurile de: Îmbătrånire, Boli degenerative, Demență senilă, Alzheimer, Parkinson, Scleroză multiplă, Scleroză laterală amiloidală, Diabet. PQQ nu numai că susține energia celulară, dar are proprietăți neuroprotectoare.

Protejează sănătatea cognitivă, promovånd recuperarea nervilor deteriorați, protejånd neuronii împotriva daunelor oxidative și a toxicității (inclusiv toxicitatea indusă de glutamat) și ajutånd la combaterea modificărilor degenerative comune multor boli neurodegenerative.


Compozitie Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Ingrediente / capsulă:
BioPQQR – sare de sodiu a pirolochinolin-chinonei (cu 88%\17,65 mg PQQ), organică, obținută prin fermentare bacteriană - 20 mg;
agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași;
agent de încărcare: celuloză microcristalină;
capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă.

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, gråu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.


Administrare Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale:

Doza recomandată (adulți): 1 capsulă pe zi, în timpul mesei, sau după cum vă recomandă specialistul. Se mai poate asocia si cu Coenzima Q10 Bio-Activa 200 mg si NADH.


Atentionari: Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg 30 capsule vegetale