Informatii si Comenzi 0749.450.128

Bun venit la Farmacia Canadiana!

NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule

Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Disponibilitate: În stoc

141,00 RON


COMANDA TELEFONIC

Zilnic intre 8:00 - 20:00

141,00 RON

Livrare 24-48 ore. Pret de la 12.9 lei
TRANSPORT GRATUIT
PESTE 300 LEI
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Comanda online Farmacia Canadiana

Prezentare produs

Detalii

NADH + 12,5 mg cu adaos de Coenzima Q10 + Clorofila este recomandat pentru oboseala cronica, energizant fizic si mintal,  depresie, Alzeimer, Parkinson, senilitate.

O capsula de NADH administrata dimineata mentine mintea limpede si clara pe parcursul zilei. Elimina nevoia de a bea cafea. Mareste eficienta activitatii intelectuale. Te tine treaz si alert. Te energizeaza.

Nicotinamida Adenin Dinucleotida faricate in Japonia, cu 25% mai potenta

 

NADH, (Nicotinamida Adenin Dinucleotida) cunoscuta si sub denumirea de Coenzima-1 sau CoE-1, o enzimă deosebit de importanta în producţia de energie la nivel celular. NADH este forma redusa a Nicotinamidei Adenin Dinucleotida (NAD) prin aport energetic de hidrogen (H). NADH este necesara pentru mii de reacţii biochimice din organism. NADH este o coenzima prezenta în mod natural în toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara şi pentru producerea de energie la nivel celular. De asemenea, contribuie la producţia de L-dopa, care ulterior este transformată în dopamină, un important neurotransmitator esential pentru functionarea normala a creierului.
NADH joacă un rol cheie în producerea energiei de celule, în special în creier şi sistemul nervos central, fiind astfel si “o pilula energizanta”. Cu cat o celulă are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate face “datoria” în mod eficient. Persoanele care suferă de tulburări, precum oboseala cronica sau pur şi simplu persoane care au nevoie de un impuls în nivelurile de energie, pot beneficia de suplimentarea cu NADH.

*Actiune NADH 12,5 mg 30 capsule:

NADH stimulează producţia neurotransmitatoarelor dopamină, noradrenalină şi serotonina, îmbunătăţind astfel claritatea mentală, starea de alerta şi puterea de concentrare. Acest fapt este deosebit de important si in lupta contra efectelor imbatranirii, cum ar fi deficiente de memorie, dementa senila, boala Alzheimer, Parkinson etc. NADH este implicat direct in sistemul imunitar defensiv al celulelor. Cu cat avem mai mult NADH în organism, cu atat functioneaza mai bine functia de reparare a ADN-ului. Numeroase studii au evaluat potenţialul NADH in combaterea bolilor Alzheimer, Parkinson şi sindromul de oboseală cronică, precum si ca un supliment nutriţional pentru sportivi (energizare).

Aceste studii au arătat că, administrand NADH:
- la persoanele cu nivele de energie scazute, cum ar fi peroanele in varsta sau bolnavii de sindromul de oboseala cronica, pacienţii care au administrat NADH au avut sanse de 4 ori mai mari de imbunatatire comparative cu grupul placebo. De aici si porecla de Vitamina Anti-oboseala.
- la sportivi s-a observat o crestere a performantei concomitant cu mentinerea unui nivel ridicat de alerta mintala;
- la oamenii care suferă de depresie, a avut un efect benefic în 93% din pacienţi. Aceasta se datoreaza faptului că NADH induce creşterea nivelului de dopamină şi noradrenalina în creier. De asemenea, se poate induce că, prin participarea la producerea moleculei de energie celulara ATP, NADH este capabil de a restabili nivelul de energie al creierului;
- la pacienţii cu boala Parkinson, a indus o creştere a dopaminei. S-au inregistrat, de asemena, îmbunătăţiri în capacitatea motorie, mersul pe jos, postură şi vorbire precum şi ameliorarea functiilor cognitive si emoţionale;
- la pacienţii cu boala Alzheimer, a preintampinat progresarea bolii, chiar reversand unele efecte ale acesteia prin imbunatatirea problemelor de cognitie si de comportament. A fost, de asemenea, detectata o creştere a nivelurilor de activitate cerebrala legate de dopamină/noradrenalina;

Clorofila cu care este imbracata capsula ii mareste bio-absorbtia.

Indicatii NADH 12,5 mg 30 capsule:

O capsula de NADH administrata dimineata mentine mintea limpede si clara pe parcursul zilei. Elimina nevoia de a bea cafea. Mareste eficienta activitatii intelectuale. Te tine treaz si alert. Te energizeaza.

 

Compozitie NADH 12,5 mg 30 capsule:

/capsula: nicotinamida-adenin-dinucleotida (NADH) – 12,50 mg ; Coenzima Q10 (obtinuta prin fermentatie din alge) – 30,00 mg; clorofila – 5,00 mg; 


Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome, coloranti artificiali.

Administrare NADH 12,5 mg 30 capsule:

1 capsula pe zi, de preferinta dimineata, pe stomacul gol, cu un pahar cu apa sau dupa indicatiile medicului. La recomandarea medicului se poate administra cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

 

Precautii NADH 12,5 mg 30 capsule:

Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata sau alaptati, precum si daca utilizati concomitent medicamente pentru tensiune arteriala. Daca aveti crampe sau diaree dupa administrare si daca aceste simptome persista, intrerupeti administrarea si consultati medicul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos. 

 

Referinte/Studii NADH

  1. Jesús Castro-Marrero, Mario D. Cordero, S. and Bengmark, S. "Does Oral Coenzyme Q10 Plus NADH Supplementation Improve Fatigue and Biochemical Parameters in Chronic Fatigue Syndrome? ." Antioxid Redox Signal. 2015 Mar 10; 22(8): 679–685.
  2. Dizdar N1, Kågedal B, Lindvall B. "Treatment of Parkinson's disease with NADH. ." Acta Neurol Scand. 1994 Nov;90(5):345-7.
  3. Demarin V1, Podobnik SS, Storga-Tomic D, Kay G. "Treatment of Alzheimer's disease with stabilized oral nicotinamide adenine dinucleotide: a randomized, double-blind study. ." Drugs Exp Clin Res. 2004;30(1):27-33.

Comentarii clienti

Scrieţi comentariul dvs

You're reviewing: NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Concentratie
Eficienta


Puteti comanda telefonic NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule la numerele de mai jos
  0749.450.128   0729.411.488   0771.456.638  

Comanda online NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule

141,00 RON
NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule 0 out of 1 5 based on 0 ratings. 0 user reviews.
NADH Provita Nutrition 12,5 mg 30 capsule