COMENZI TELEFONICE 8:00 - 20:00
0749.450.128

Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric

Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric

96,00 RON

sau comanda telefonic 0749.450.128

  • Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric

Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric

Vizualizare generală rapidă

Această formulă de somn, cu acțiune rapidă, vă poate ajuta să adormiți mai repede, să dormiți mai bine și să vă treziți simțindu-vă înviorat. Tranquil Sleep® combină L-Theanine cu 5-HTP și melatonină. Aceste ingrediente exercită un efect sinergic pentru a promova somnul odihnitor și calmarea nervozității, fiind susținute de cercetări stiințifice ample pentru rolul lor în tratarea insomniei.COMANDA TELEFONIC

Luni-Vineri intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: În stoc

96,00 RON

TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI PESTE 200 LEI

Livrare 24-48 ore. Pret:
15 lei
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Descriere Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric:

Insomnia este o problemă debilitantă și se caracterizează prin dificultatea de a adormi și de a menține somnul, iar calitatea generală a somnului nu este restauratoare. Există o relație directă între cantitatea și calitatea somnului și problemele de sănătate. În timp, privarea de somn poate duce la: obezitate, hipertensiune arterială, probleme cardiovasculare și diabet, precum și probleme de dispoziție, scăderea productivității și probleme de siguranță la domiciliu și la locul de muncă.

Această formulă de somn, cu acțiune rapidă, vă poate ajuta să adormiți mai repede, să dormiți mai bine și să vă treziți simțindu-vă înviorat. Tranquil Sleep® combină L-Theanine cu 5-HTP și melatonină. Aceste ingrediente exercită un efect sinergic pentru a promova somnul odihnitor și calmarea nervozității, fiind susținute de cercetări stiințifice ample pentru rolul lor în tratarea insomniei.

Capsulele sunt acoperite enteric pentru a evita aciditatea stomacului.


Compozitie Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric:

Ingrediente:
Suntheanine® / L-teanina - 102.07 mg;
extract / pulbere din fructe de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP / 5-hidroxitriptofan - 15.79 mg;
melatonină - 1.53 mg;
capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată;
agent de încarcare: ulei de In;
agent de îngroșare: ceară galbenă de albine;
emulsifiant: lecitină din Floarea-soarelui;
agenți de glazurare: apă purificată, etilceluloză, trigliceride cu catena medie, acid oleic, alginat de sodiu, acid
stearic.

doza zilnică / 2 capsule furnizează:

200 mg teanină
30 mg 5-HTP si
3 mg melatonină

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, gråu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.


Administrare Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric:

Mod de utilizare (doar pentru adulți): 2 capsule pe zi, cu 30-45 minute înainte de culcare, sau cum vă recomandă specialistul. Capsulele Tranquil Sleep au un înveliș enteric pentru o mai buna absorbție.


Recomandare: La anumite persoane, 5- HTP poate provoca o sensibilitate la nivelul stomacului, deci nu luați suplimentul pe  nemåncate. Consultați specialistul, daca doriți să utilizați suplimentul mai mult de 4 săptămåni.

Atentionare: Consumarea acestui produs în asociere cu alcool sau oricare alt medicament sau supliment cu efecte sedative nu este recomandabil. Consultați specialistul dacă tulburările persistă mai mult de 3 săptămåni sau dacă acestea se agravează.Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de astm, boli cardiovasculare, probleme hormonale, diabet, sau hipoglicemie, boli ce afectează sistemul imunitar, boli hepatice sau afecțiuni renale cronice, epilepsie, migrene, depresie sau dacă luați Carbidopa, antidolorigene, sau medicamente\suplimente cu acțiune serotoninergica. Acestea pot include, printre altele, L-Tritofan, S-Adenosilmetionina (SAMe), Sunătoare, antidepresive, medicamente pentru tuse sau răceală ce conțin dextrometorfan, medicamente pentru greată sau migrene.

Consultați specialistul înainte de utilizare dacă luați anticoagulante, antiepileptice, medicamente pentru tensiune arterială, imunosupresoare, sedative, hipnotice, psihotrope sau steroizi. La anumite persoane poate cauza diaree, greată, vărsături și dureri abdominale. Încetați utilizarea și consultați specialistul dacă manifestați slăbiciune, ulcerații bucale, dureri abdominale acompniate de dureri musculare severe, sau dacă remarcați schimbări la nivelul pielii. Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați, sau dacă suferiți de sclerodermie.

Nu conduceți și nu lucrați cu utilaje 5 ore după utilizarea suplimentului și fiți atenți dacă exercitați o activitate ce presupune vigilență. La anumite persoane poate cauza somnolență. Se pot manifesta simptome gastro-intestinale lejere (de ex.: greată, vărsături sau crampe) sau reacții alergice rare. Dacă este cazul, încetați utilizare suplimentului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu pentru acest produs

Comanda Telefonic Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric
0749.450.128


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Tranquil Sleep (somn adanc) 90 casule moi acoperite enteric
APELEAZA-NE AICI PENTRU COMANDA RAPIDA