Gastrita

Gastrita este o afecțiune care se caracterizează prin inflamația mucoasei gastrice, care acoperă peretele interior al stomacului. Această inflamație poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi alimentația neadecvată, consumul excesiv de alcool sau de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), stresul sau infecția cu bacterii Helicobacter pylori.

Simptomele gastritei pot include durere abdominală, arsuri la stomac, greață, vărsături, senzație de plenitudine sau de balonare, pierderea apetitului și scaune negre sau cu sânge.

Tratamentul pentru gastrită depinde de cauza inflamației și de severitatea simptomelor. Tratamentul poate include administrarea de medicamente antacidice sau inhibitori de pompe protonice pentru a reduce aciditatea gastrică, antibiotice pentru a trata infecția cu Helicobacter pylori sau medicamente pentru a reduce inflamația.

De asemenea, este important să evitați alimentele care irită mucoasa gastrică, precum alimentele prăjite, condimentate sau grase, alcoolul și cafeaua, și să adoptați o dietă ușoară și sănătoasă. 

Produse recomandate pentru Gastrita

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

Gastrita
Minimal Price: 37.00
5.0 / 1 Review(s)