Dementa senila

Dementa senilă, sau boala Alzheimer, este o boală progresivă care afectează creierul și duce la deteriorarea funcțiilor cognitive, cum ar fi memoria, gåndirea și capacitatea de a lua decizii. Deși nu este o parte normală a procesului de îmbătrånire, boala Alzheimer este cel mai frecvent tip de demență.

Simptomele inițiale ale bolii Alzheimer pot include dificultăți în a-și aminti evenimente recente, dificultăți în a găsi cuvinte potrivite sau în a-și exprima gåndurile și probleme cu planificarea și organizarea. Pe măsură ce boala progresează, persoana poate deveni confuză, poate avea probleme cu mișcarea, poate deveni dezorientată sau poate avea probleme cu activitățile zilnice, cum ar fi îmbrăcatul sau gătitul.

Cauzele bolii Alzheimer sunt încă necunoscute, dar se crede că există o combinație de factori genetici și de mediu care contribuie la dezvoltarea bolii. Factorii de risc pot include vårsta înaintată, istoricul familial de boală Alzheimer, hipertensiunea arterială, diabetul și obezitatea.

Produse recomandate pentru Dementa senila

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

9 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

9 Produs(e)

Dementa senila
Minimal Price: 99.00