Parkinson

Boala Parkinson este o afecțiune neurodegenerativă cronică care afectează sistemul nervos central și care afectează în special controlul motor al corpului. Aceasta este cauzată de o deficiență a neurotransmițătorului dopamină în creier și poate duce la simptome precum tremur, rigiditate musculară, bradikinezia (mișcări lente și dificultăți în inițierea mișcării), instabilitate posturală și tulburări ale somnului.

Simptomele bolii Parkinson apar în mod obișnuit după vârsta de 50 de ani, dar pot apărea și la vârste mai tinere. În general, simptomele încep ușor și se agravează treptat pe măsură ce boala progresează. În plus față de simptomele motorii, boala Parkinson poate provoca și simptome non-motorii, cum ar fi depresia, anxietatea și tulburările cognitive.

Cauza exactă a bolii Parkinson nu este cunoscută, dar se crede că o combinație de factori genetici și de mediu poate juca un rol important în dezvoltarea afecțiunii. Deși nu există încă un remediu pentru boala Parkinson, există tratamente care pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la încetinirea progresiei bolii.

Produse recomandate pentru Parkinson

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

7 Produs(e)

Parkinson
Minimal Price: 126.00
5.0 / 1 Review(s)