Probiotice și prebiotice

Probioticele și prebioticele sunt două tipuri de nutrienți care ajută la menținerea sănătății intestinale și a sistemului imunitar.

Probioticele sunt microorganisme vii, de obicei bacterii, care trăiesc în intestine și ajută la menținerea echilibrului bacterian intestinal. Unele dintre cele mai comune tipuri de bacterii probiotice sunt Lactobacillus și Bifidobacterium. Aceste bacterii probiotice pot fi obținute prin consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurtul, kefirul sau murăturile, sau prin consumul de suplimente probiotice.

Prebioticele, pe de altă parte, sunt fibre nedigerabile care ajută la hrănirea bacteriilor benefice din intestine. Aceste fibre ajută la creșterea numărului de bacterii benefice din intestine și la menținerea unui mediu intestinal sănătos. Prebioticele se găsesc în alimente precum bananele, ceapa, usturoiul, sparanghelul și fulgii de ovăz.

Probioticele și prebioticele lucrează împreună pentru a ajuta la menținerea unui sistem digestiv sănătos și a unui sistem imunitar puternic. Prin creșterea numărului de bacterii benefice din intestine și menținerea unui mediu intestinal sănătos, probioticele și prebioticele pot ajuta la prevenirea și tratarea anumitor probleme digestive, precum diareea și sindromul de intestin iritabil. De asemenea, se crede că aceste nutrienți pot ajuta la reducerea inflamației și a riscului de boli cronice precum diabetul și bolile cardiovasculare.

Produse recomandate Probiotice si Prebiotice

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

3 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

3 Produs(e)

Probiotice și prebiotice
Minimal Price: 63.00
5.0 / 1 Review(s)