Hemoroizi

Hemoroizii sunt vene umflate în zona rectală sau anală. Acestia pot fi interne, când sunt localizate în interiorul rectului, sau externe, când se află sub piele în jurul anusului. Hemoroizii pot fi cauzați de o serie de factori, cum ar fi constipația, sarcina, obezitatea, sedentarismul, consumul excesiv de alcool sau fumatul.

Simptomele hemoroizilor includ senzația de disconfort, mâncărime, arsură, durere, sângerare sau scurgeri anale. Aceste simptome pot fi exacerbate de activități precum mersul pe jos, statul pe scaun pentru perioade lungi de timp sau efortul fizic. În cazurile severe, hemoroizii pot fi expuși și pot provoca tromboză, inflamație și durere acută.

Tratamentul hemoroizilor poate include schimbări ale stilului de viață, cum ar fi creșterea consumului de fibre, reducerea consumului de alcool și fumatul, precum și practicarea exercițiilor fizice regulat. În cazurile severe, pot fi necesare intervenții chirurgicale sau alte proceduri medicale, cum ar fi legarea cu benzi elastice sau scleroterapia.

Este important să preveniți apariția hemoroizilor prin menținerea unei diete sănătoase și echilibrate, prin practicarea exercițiilor fizice și prin evitarea activităților care pot agrava simptomele.

Produse recomandate pentru Hemoroizi

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

6 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

6 Produs(e)

Hemoroizi
Minimal Price: 64.00
5.0 / 1 Review(s)