Helicobacter Pylori

Helicobacter pylori este o bacterie care poate infecta mucoasa stomacului și duodenului, cauzånd inflamație și alte afecțiuni ale tractului gastrointestinal. Această infecție se răspåndește prin contactul cu alimente, apă sau obiecte contaminate, sau prin contact cu alte persoane infectate.

Majoritatea oamenilor infectați cu Helicobacter pylori nu prezintă simptome, dar infecția poate cauza gastrită, ulcere gastrice și duodenale și, în unele cazuri, poate crește riscul de cancer gastric.

Diagnosticul Helicobacter pylori se face prin analiza fecalelor, testarea respirației sau biopsia mucoasei gastrice. Tratamentul pentru infecția cu Helicobacter pylori implică administrarea de antibiotice și inhibitori de pompe protonice timp de cåteva săptămåni pentru a ucide bacteriile și a vindeca inflamația.

Pentru a preveni infecția cu Helicobacter pylori, este important să evitați contactul cu alimente, apă sau obiecte contaminate, să spălați måinile cu săpun și apă caldă înainte de a månca sau de a pregăti alimente și să evitați contactul cu persoanele infectate.

Produse recomandate pentru Helicobacter pylori

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

5 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

5 Produs(e)

Helicobacter Pylori
Minimal Price: 80.00
5.0 / 2 Review(s)