Oase, muschi, articulatii

Oasele, mușchii și articulațiile sunt componente importante ale sistemului musculoscheletal al corpului uman.

Oasele sunt structuri dure și solide care formează scheletul corpului și oferă suport și protecție pentru organele interne. Ele sunt, de asemenea, locul de atașare pentru mușchi, care ajută la mișcare.

Mușchii sunt țesuturi moi și flexibile care acționează prin contracție pentru a produce mișcarea și pentru a menține poziția corpului. Există trei tipuri principale de mușchi: mușchiul scheletic (care controlează mișcarea voluntară), mușchiul neted (care controlează mișcarea involuntară a organelor interne) și mușchiul cardiac (care controlează contracția inimii).

Articulațiile sunt zonele de conexiune între oase, care permit mișcarea și flexibilitatea corpului. Există diferite tipuri de articulații, cum ar fi articulațiile mobile (cum ar fi cele ale umărului sau genunchiului) și articulațiile fixe (cum ar fi cele ale craniului).

Este important să avem grijă de sănătatea sistemului musculoscheletal prin exerciții fizice regulate, o dietă sănătoasă și echilibrată și prin prevenirea rănilor și a afecțiunilor.

Produse recomandate pentru Oase, muschi, articulatii

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

20 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

20 Produs(e)

Oase, muschi, articulatii
Minimal Price: 38.00
4.9 / 5 Review(s)
Oase, muschi, articulatii, produse si tratamente naturiste pentru Oase, muschi, articulatii fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig