Parazitoza intestinala

Parazitoza intestinală este o infecție cauzată de paraziți care invadează intestinul uman. Acești paraziți pot fi protozoare (cum ar fi Giardia lamblia sau Entamoeba histolytica) sau viermi (cum ar fi Ascaris lumbricoides sau Taenia saginata).

Simptomele parazitozei intestinale pot include diaree, greață, vărsături, balonare, dureri abdominale, pierdere în greutate, oboseală și anemie. Unele tipuri de paraziți intestinali pot cauza complicații grave, cum ar fi afectarea ficatului sau a sistemului nervos central.

Parazitoza intestinală se poate transmite prin consumul de apă sau alimente contaminate, prin contactul cu fecalele umane sau animale infectate sau prin contactul cu o persoană infectată.

Pentru a preveni parazitoza intestinală, este important să se respecte normele de igienă personală, cum ar fi spălarea måinilor cu apă și săpun înainte de a månca și după utilizarea toaletei, să se evite consumul de apă sau alimente contaminate și să se evite contactul cu fecalele umane sau animale infectate.

Produse recomandate pentru Parazitoza intestinala

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

5 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

5 Produs(e)

Parazitoza intestinala
Minimal Price: 88.00
5.0 / 2 Review(s)