Serra Plus 60 capsule - Serrapeptase 120.000 UI - Provita Nutrition Canada

Producator: Provita Nutrition Canada
Lot/Termen:

Cod produs
PVN-157

Disponibilitate: Stoc terminat

Pret cu TVA:
152,00 RON

LIVRARE RAPIDA prin Curierat 12 lei
TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei

Poti returna in 30 zile. Vezi conditiile

INFORMATII SI COMENZI TELEFONICE
ZILNIC INTRE ORELE 09:00 - 20:00

0749.450.128

Prezentare produs

Serra Plus este o formulație sinergică de 5 ingrediente puternic antiinflamatoare combinate cu o doză maximă de enzimă Serrapeptază. Produsul mai conține și piperină, cunoscută pentru efectul de mărire a biodisponibilității și a eficienței ingredientelor.

Combinația de ingrediente se află într-o capsulă vegetală gastrorezistentă cu eliberare prelungită (deci va trebui administrată pe nemåncate).

Serrapeptaza este o enzimă proteolitică produsă de bacteriile Serratia, pe care o regăsim în intestinele viermilor de mătase.

Combinația de ingrediente se află într-o capsulă vegetală gastrorezistentă cu eliberare prelungită (deci va trebui administrată pe nemåncate.).

Serrapeptaza este folosită cu succes de aproape 40 de ani în Europa și Asia pentru beneficiile sale în tratarea durerii, inflamației, edemelor induse de diverse traume fizice și in cazul secreției excesive de mucus. Are capacitatea să curețe arterele și să dizolve cheagurile de sånge, avånd efect profilactic și curativ în accidentele ischemice ale vaselor de sånge.

Ce beneficii oferă Serra Plus?

 1. Serrapeptaza acționează ca un antiinflamator și analgezic, avånd efect asemănător celui produs de aspirină, ibuprofen și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Produce, de asemenea, efecte fibrinolitice și antiedematoase în țesuturi. Acțiunea sa antiinflamatoare este superioară celei produse de alte enzime proteolitice. Serrapeptaza acționează prin fragmentarea depozitelor de fibrină, reducånd våscozitatea acesteia, inhibånd eliberarea mediatorilor inflamatori. Astfel are loc drenajul acestor acumulări generatoare de inflamație, promovånd procesul de refacere a țesuturilor.
 2. Serrapeptaza este deosebit de eficientă în ameliorarea inflamațiilor cronice din sfera ORL. Reduce semnificativ intensitatea durerii, diminuånd cantitatea și purulența secrețiilor. Este benefică în dificultățile de înghițire, disfonie și obstrucție nazală. Studiile au evidențiat și efecte salutare în normalizarea secrețiilor bronhopulmonare. Ameliorează dureri de orice natură, datorate unor afecțiuni precum sinuzită, rinită, migrene, dureri de dinți, osteoartrită, artrită reumatoidă, răni, traume post-operatorii, cancer pulmonar, emfizem pulmonar.
 3. Deoarece Serrapeptaza este capabilă să digere țesuturile dăunătoare, poate fi utilizată pentru a reduce obstrucția arterială (plăcile ateromatoase) și a facilita circulația sanguină normală. Hans Neiper, medicul și omul de știință german de renume mondial, a raportat îmbunătățiri semnificative în urma tratamentului cu Serrapeptază, în cazul unor pacienți cu arterele parțial obturate. Serrapeptaza poate reduce riscul accidentelor cardiovasculare, poate ameliora simptomele cauzate de sindromul tunelului carpian și poate liza chisturi (ovariene și ale sånului) și fibroame.
 4. În urma administrării acestui supliment, pot fi reduse toxinele din intestin. Unele studii indică efectul chelator al Serrapeptazei în reducerea plăcilor aterosclerotice. Benefic și în problemele de vedere cauzate de inflamarea și blocarea vaselor oculare, în ulcer varicos și tromboflebită, scleroza multiplă sau lupus.
 5. Prin efectul puternic antiinflamator, Serra Plus este inclusă în diferite protocoale anticancerigene.

 

COMPOZIȚIE

Ce conține Serra Plus?

Serra Plus conține o concentrație standardizată forte de 120.000 UI per capsulă de Serrapeptază și este combinată sinergic cu cea mai completă gamă de ingrediente proteolitice și antiinflamatoare precum bromelaina, curcumina, Boswellia, papaina, ghimbirul și piperina.

Serapeptază 120.000 UI

50 mg

Curcumin 95 TM, extract 30:1 din rizomi de Turmeric/ Curcuma longa, cu 95% curcuminoide

100 mg

Bromelaină (din tulpini de Ananas/Ananas comosus - 3000000 FCCPU

100 mg

Papaină (din frunze de Papaya/Carica papaya) – 300000 FCCPU

150 mg

Extract din scoartă uscată de Boswellia serrata, cu min. 65% acid boswellic

100 mg

Extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini de Ghimbir (Zingiber officinale)

50 mg

Pulbere din fructe de Piper-negru (Piper nigrum)

15 mg

Capsulă (hipromeloză, guma gellan)

118 mg

Celuloză microcristalină

49 mg

Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, soia, gråu, porumb, nuci, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

ADMINISTRARE

Mod de administrare recomandat (pe nemåncate):

 • Pentru întreținere: 1 capsulă pe zi, între mese.
 • În mod terapeutic: 1 capsulă de 2 ori pe zi (1-1), între mese.
 • În mod terapeutic intensiv: cåte 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2), între mese, timp de 2-3 săptămåni, după care se poate reduce la 2 capsule pe zi (1-1).

 

Ce face atåt de excepțional Serra Plus?

Componentele Serra Plus sunt antiinflamatoare naturale de cea mai bună calitate. Pe långă super-enzima antiinflamatoare Serrapeptază, se adaugă și următoarele ingrediente valoroase: curcumina, bromelaina, piperina, ghimbirul, papaina și Boswellia. Curcumina (Turmericul), ghimbirul și piperina nu sunt doar delicioase în preparatele culinare – ci sunt și antiinflamatoare puternice. Bromelaina (din Ananas) și papaina (din Papaya) sunt enzime recunoscute științific pentru efectele lor antiinflamatorii. În sfårșit, extractul din Boswellia serrata reduce procesul inflamator. Combinate, aceste șapte ingrediente naturale puternice oferă cea mai eficientă variantă în combaterea inflamației!

Ce se întåmplă cu Serra Plus după ce a fost ingerată?

Capsula de Serra Plus este acoperită enteric (gastrorezistentă), astfel încåt eliberarea conținutului va fi întårziată, pentru ca ingredientele să fie protejate în timpul călătoriei lor prin mediul acid al stomacului și, prin urmare, să acționeze eficient la nivelul intestinului. Serra Plus trebuie deci sa fie administrată pe nemåncate.

Atenționări:

 • Serrapeptaza și curcumina fluidizează sångele, motiv pentru care  vă recomandăm să consultați specialistul înainte de administrare.
 • Dacă simptomele persistă sau se agravează, încetați administrarea și consultați specialistul. Unele persoane pot avea reacții alergice, stare de voma, dureri intestinale sau diaree. În acest caz încetați utilizarea.
 • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de ulcer gastroduodenal sau gastrită, sau dacă urmați tratamente antiplachetare, anticoagulante, antiinflamatoare, sau cu antibiotice, sau dacă ați suferit de curånd o intervenție chirurgicală, sau dacă aveți alergie la latex sau la fructe.
 • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați!
 • A nu se lăsa la vederea și la îndemåna copiilor!
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată si echilibrată și un mod de viată sănătos.

Recomandări:

 • Pentru tromboflebită sau curățare arterială poate fi administrat ca adjuvant impreună cu suplimentul Formula Flow cu aminoacizi.
 • Vă mai recomandăm de asemenea și produsul nostru antiinflamator și antioxidant: KURKUMA PRO.

INFORMATII SI COMENZI
0749.450.128

Scrieti comentariul dvs

Doar vizitatorii autentificati pot publica comentarii. Va rugam sa va autentificati sau sa va inregistrati

Alti clienti au mai cumparat

Serra Plus 60 capsule - Serrapeptase 120.000 UI