Hepatita virala C

Hepatita C: Hepatita C este o afectiune a ficatului cauzata de un virus de tip ARN ce este transmis in principal prin sange in timpul transfuziilor, al utilizarii drogurilor injectate si uneori prin contact sexual neprotejat. Exista 6 tipuri de genotipuri ale virusului hepatic C identificati pana in prezent, cel mai frecvent fiind genotipul 1. Toate tipurile de hepatita determina o inflamare a ficatului, impiedicandu-l astfel sa-si indeplineasca functiile.

Principalele tipuri de hepatita virala sunt hepatita A, B, C, D, E si G. Insa dintre acestea doar forma hepatitei B si C poate cauza ciroza. Virusul C este considerat a fi unul din cei mai periculosi dintre virusurile hepatice. Hepatita C este o infecţie virală a ficatului, transmisă prin sânge, care a fost identificată abia în anul 1989. Transmiterea virusului hepatitei C se face prin contact direct cu sange infestat. Diagnosticarea hepatitei virale de tip C, de fapt punerea in evidenta a prezentei virusului in organism, se face prin analize specifice, realizate in laboratoarele medicale.

Simptomatologia sub care se prezinta infectia cu VHC este saraca in manifestari tipice (dureri de ficat sau digestive), prezenta ei manifestandu-se nespecific. Evolutia infectiei cu virusul hepatitic C (fibrizarea si cirozarea ficatului) depinde in mare masura de varsta bolnavului in momentul infectarii, de consumul de alcool, de apartanenta sexuala (barbatii sunt mai predispusi la boala decat femeile), de prezenta unor boli concomitente.

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

15 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

15 Produs(e)


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Hepatita virala C
Minimal Price: 57.00
5.0 / 3 Review(s)
Hepatita virala C, produse si tratamente naturiste pentru Hepatita virala C fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig