Chalmydia trachomatis

Chlamydia trachomatis este o bacterie gram-negativa care poate provoca o infectie cu transmitere sexuala numita chlamydia. Afectiunea este una dintre cele mai comune infectii cu transmitere sexuala din lume si poate afecta atat femeile, cat si barbatii.

Chlamydia trachomatis poate infecta tractul genital, precum si gatul si ochii. In cazul femeilor, poate duce la inflamatia colului uterin (cervicita), infectii ale trompelor uterine (salpingita), durere pelvina cronica si, in unele cazuri, infertilitate. La barbati, poate duce la uretrita, epididimita si, in cazuri rare, la infertilitate.

Infectia cu chlamydia poate fi asimptomatica sau poate cauza simptome precum secretii anormale, durere la urinare, durere abdominala sau disconfort in timpul sexului. Deoarece infectia poate fi asimptomatica, este important ca persoanele care sunt active sexual sa faca teste regulate pentru detectarea infectiei.

Produse naturale recomandate pentru Chlamydia trachomatis

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

4 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

4 Produs(e)

Chalmydia trachomatis
Minimal Price: 80.00
5.0 / 1 Review(s)
Chalmydia trachomatis, produse si tratamente naturiste pentru Chalmydia trachomatis fabricate in Canada de Provita Nutrition, Organika, Konig