Cordyceps

Ciuperca tibetană este un alt nume pentru Cordyceps sinensis, o specie de ciupercă parazită care crește în regiunile montane ale Asiei, în special în Tibet și în alte zone din China. Ciuperca tibetană este cunoscută pentru proprietățile sale medicinale și a fost folosită în medicina tradițională chineză și tibetană de secole.

Cordyceps sinensis este o ciupercă rară și prețioasă, deoarece este greu de găsit în sălbăticie și este dificil de cultivat în condiții artificiale. Aceasta este de obicei culeasă în perioada de primăvară, cånd ciuperca a parazitat gåndacii de zăpadă și se poate găsi pe pantele înalte ale munților din Tibet și alte zone montane din Asia.

Beneficii ale Ciupercii tibetane

Ciuperca tibetană, sau Cordyceps sinensis, este cunoscută pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Acestea includ:

  1. Creșterea imunității: Ciuperca tibetană poate stimula sistemul imunitar și poate ajuta la prevenirea infecțiilor.

  2. Îmbunătățirea performanțelor sportive: Studiile au arătat că suplimentele cu ciupercă tibetană pot îmbunătăți performanțele sportive prin creșterea oxigenării musculare și reducerea oboselii musculare.

  3. Îmbunătățirea sănătății inimii și plămånilor: Ciuperca tibetană poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea funcției pulmonare.

  4. Reglarea nivelului de zahăr din sånge: Studiile au arătat că ciuperca tibetană poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sånge în limite normale și poate fi utilă în tratamentul diabetului.

  5. Reducerea inflamației: Ciuperca tibetană poate ajuta la reducerea inflamației din corp și poate fi utilă în tratarea unor afecțiuni inflamatorii precum artrita.

  6. Îmbunătățirea funcției sexuale: Studiile au arătat că ciuperca tibetană poate îmbunătăți funcția sexuală la bărbați și poate fi utilă în tratarea disfuncției erectile.

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

3 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

3 Produs(e)

Cordyceps
Minimal Price: 112.00