Astragalus

Astragalus este o plantă perenă cu flori, originară din Asia și regiunea mediteraneană. Este cunoscută și sub numele de "Huang Qi" în medicina tradițională chineză și a fost utilizată în această cultură de secole pentru a îmbunătăți sistemul imunitar și a trata diverse afecțiuni.

Rădăcina de Astragalus este cea mai utilizată parte a plantei și este adesea folosită în preparatele de medicină tradițională, precum și în suplimentele alimentare moderne. Aceasta conține compuși activi, cum ar fi polizaharidele și saponinele, care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Astragalusul este utilizat în mod tradițional pentru a întări sistemul imunitar, a reduce oboseala și a îmbunătăți nivelul de energie. De asemenea, este utilizat în tratamentul afecțiunilor respiratorii, cum ar fi astmul și bronșita, și poate ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative.

Beneficiile radacinii de Astragalus:

Astragalusul a fost studiat și este considerat a avea mai multe beneficii pentru sănătate. Iată cåteva dintre cele mai comune beneficii ale astragalusului:

  1. Sprijină sistemul imunitar: Astragalusul este cunoscut pentru proprietățile sale imunomodulatoare, putånd ajuta la stimularea sistemului imunitar și la combaterea infecțiilor.

  2. Reduce inflamația: Astragalusul conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației din corp și la îmbunătățirea sănătății generale.

  3. Îmbunătățește sănătatea inimii: Astragalusul poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol și la îmbunătățirea fluxului sanguin, ceea ce poate reduce riscul de boli de inimă.

  4. Sprijină sănătatea hepatică: Astragalusul poate ajuta la protejarea ficatului de daunele oxidative și poate ajuta la îmbunătățirea funcției hepatice.

  5. Îmbunătățește performanța sportivă: Astragalusul poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii, ceea ce poate îmbunătăți performanța sportivă.

  6. Protejează împotriva stresului oxidativ: Astragalusul conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea celulelor de daunele oxidative și la încetinirea procesului de îmbătrånire.

  7. Îmbunătățește sănătatea pielii: Astragalusul poate ajuta la menținerea sănătății pielii prin stimularea producției de colagen și prin protejarea celulelor pielii de daunele oxidative.

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

2 Produs(e)

Matrice Listă

Setează direcţie descendentă

2 Produs(e)

Astragalus
Minimal Price: 93.00
5.0 / 1 Review(s)